fredag 27. juni 2008

Brudepar og Barnebilder

Legger ut noen brudebilder jeg tok for ikke så lenge siden og noen barnebilder.

Brudeparet jeg hadde denne dagen giftet seg på hønefoss og skulle egentlig fotograferes ute..! Men da dagen kom var regn en stor realitet, og for å unngå ødelagt hår og sminke ble det en nødløsning med foto i studio etter kirke foto, fotograferingen gikk veldig bra og dere kan se noe av resultatet under:


2 kommentarer:

  1. Hei hei.. Så du hadde kommentert inne på bloggen min.. :) Du har fått deg blogg du også nå.. ser noen av teknikkene du har brukt nå kanskje er litt inspirert av meg!? ;) hehe.. vel..lykke til videre med jobbinga.. Klem

    SvarSlett
  2. Camilla Hoelsveen Foto28. juni 2008 kl. 06:55

    Jeg tar vel opp inspirasjon over allt som andre..! Mye av det jeg har jobbet med før har vert veldig "kunde rettet" dvs: en veldig enkel stil som mange kan like... Men nå i det siste har jeg hatt tid til å gjøre det jeg har lyst til, og da vil bildene også bli anderledes... Jeg har også jobbet mye mer med etterbehandling og montaje/sammensmelting som veldig mange fotografer utforsker i dag..! Noen avbildene er også brukt i undervisning..=) Så jeg har sikkert hentet inspirasjon fra deg og, men hovedtanken med bildene jeg jobber med nå er å opparbeide meg en annerledes og mer persjonlig stil og arbeidsflyt på mine prosjekter som skiller seg fra den vanlig "studio-kunde" fotograferinga jeg holder på med.

    SvarSlett

 
Free Hit Counter